SKILTE

ALUSKILTE

Har du brug for en stærk og holdbar løsning, så er alu svaret. Vores aluskilte er 2mm tykke, og kan laves efter dine mål.

SKYBOND SKILTE

Ønsker du et stærk og holdbar løsning, men en billigere løsning end alu, så er skybond et rigtig godt materiale. Vores skybond er 2mm, og kan laves efter dine mål.

PVC SKILTE

Søger du et midlertidligt skilt, eller end billigere løsning? så er PVC et god mulighed. PVC er et blødere materiale, men findes i flere forskellige tykkelser. Du kan vælge imellem 3mm, 5mm og 10mm tyk plade.

KANAL PLAST PLADE

Er du efter en midlertidlig eller let løsning, så er en kanal plast plade et godt valg. Et populært valg til udendørs plakater, og især kendt som "valgplakat".

 

SKILTE

HÅNDVÆRKER SKILTE

Et håndværker skilt kan bruges af mange, ikke kun håndværkere. Få din reklame i et flytbart skilt, som du nemt kan flytte mellem dine kunder eller placeringer.Vores skilte holder flere år i vind, vejr og sol, og er beskyttet af en kvalitets laminat der sikre en god holdbarhed. 

FIGURSKÅRET SKILTE

Har du en sjov ide? Vi laver specialskårede skilte i flere formater.

BYGGEPLADS SKILTE

Byggeskilte kan laves på flere forskellige måder, her kan vi tilbyde at printe på banner stof, eller lave et fastmonteret skilt.

BUSSKILTE

PYLONER

Udstrål kvalitet med en pylon foran din virksomhed. 
Med en pylon sikre du dig at kunder ser din virksomhed, og bliver ledt i den rigtige retning. 
Vi kan tilbyde standart pyloner, specialskåret, m. lys, lakeret og meget mere.
Vi kan også hjælpe med montering hos jeres virksomhed.FACADESKILT

Et facadeskilt skaber rigtig god genkendelse for din virksomhed og dine kunder. VI kan lave klassiske skilte med dit logo eller budskab. Vi kan også hjælpe med special udskåret skilte.

LYSSKILTE

Ønsker du et skilt med lys, eller specialskåret lysskilt, så kan vi hjælpe dig med at finde den rette løsning.

HÆNGE SKILTE

Vi kan hjælpe med flere forskellige løsninger, hvis du ønsker et skilt der skal hænge. 

ALARM SKILTE

Ønsker du at synliggøre at du har overvågning, eller alarm på din ejendom, så kunne et skilt være den helt rette løsning.

Var det du søgte der ikke?

Kontakt os, og lad os få en snak om dine ideer og drømme.