LABELS

LABELS

Vi laver labels i alle størrelser og faconer man kan tænke sig til. Vi producere labels af forskellige typer folie, så du får den helt rigtige løsning, og den længste holdbarhed muligt. Kan leveres på rulle, i ark eller enkeltvis.

ETIKETTER

Vi laver etiketter i alle størrelser og faconer man kan tænke sig til. Brug etiketter til at komme frem med dit budskab, og markedsfør din virksomhed på en anderledes måde.

KLISTERMÆRKER

Vi laver klistermærker i alle størrelser og faconer man kan tænke sig til. Vi producere klistermærker af forskellige typer folie, så du får den helt rigtige løsning, og den længste holdbarhed muligt. Kan leveres på rulle, i ark eller enkeltvis.

UDSKÅRET FOLIE

Udskåret folie er en flot løsning som udviser kvalitet. Vi kan skære folie ud i mange farver, vi skære i både printet farve og indfarvet skærefolie. 

ADRESSEMÆRKNING

Køb dine adressemærkater eller adresseetiketter lige her. Vi levere både blanke og med tryk.

VIN ETIKETTE

Labels til din vin-, øl- eller vandflaske? Det kan vi hjælpe dig med. Vi kan også lave gaveæsken til vinen.

CVR-NUMRE

Ifølge dansk lovgivning skal firmabiler op til 4 tons have CVR-nummer synligt på bilen. CVR-nummeret skal stå med mindst tre cm høje bogstaver og tal.

STREGKODE / QR KODE

Ønsker du at give dine kunder eller gæster en hurtig måde at tilgå din hjemmeside, eller produkter. Så kan labels med stregkode / QR kode være en god og nem løsning.

GULV STICKERS

Gulvet er ofte en overset flade for markedsføring og reklame. Vi producere gulvfolie der holder, og som også er skridsikkert. 

WALL STICKERS

Mangler du dekoration til væggen, eller blot stickers til at sætte op vilkårlige steder? Vi laver stickers så de hæfter på det materiale du skal bruge dem på.

ALARM LABELS

Har du et alarmselvskab, og ønsker du at gøre det tydeligt for uvedkommende. Så kan vi hjælpe dig med at producere labels eller skilte.

PVC FRIE LABELS

KLISTERMÆRKER

BETON / PLAST / STÅL

Var det du søgte der ikke?

Kontakt os, og lad os få en snak om dine ideer og drømme.