HVEM ER VI?

PIPER er en reklame- og skiltevirksomhed med egen produktion og in-house maskinpark. Vi producerer skilte, reklamer, labels, kampagner samt grafisk design til store og små virksomheder. Vi arbejder ved PIPER ApS målrettet på at skabe vedvarende relationer til vores kunder, samarbejdspartnere og leverandører. 

For os er det afgørende at designet ikke kun ser godt ud, men at det i sidste ende, når igennem til målgruppen med det ønskede budskab. Grafisk design skaber opmærksomhed. Det underbygger en forståelse af budskabet eller hvad I ellers skulle ønske at opnå for produktet.

PIPER ApS designer også gerne Jeres nye visuelle identitet, så den passer til virksomheden, menneskerne bag, Jeres visioner og målsætninger. Vi har stor erfaring med at designe og producere alt i en rød tråd, så det hele hænger sammen.
 
 

HVAD ER VI GODE TIL?

Vores fokus er at skabe et produkt som holder, og som afspejler TOP kvalitet. Vi arbejder hårdt for at give jer en god og hurtig service, og vi bruger ekstra tid på at sikre at i får den helt rigtige løsning.

 
PRODUCERE TOP KVALITET
YDE GOD SERVICE
SIKRE AT I FÅR DEN RIGTIGE OG MEST HOLDBARE LØSNING

LEVERING & MONTAGE

Tag det nemme valg, og lad os levere og montere dine produkter.Vi kan sagtens levere dine produkter hvis du ikke har muligheden for at komme forbi PIPER. 
Vi kan også montere hvis du vil sikre dig et optimalt resultat og garanti for at produktet kommer til at sidde perfekt.

- Levering og montering er ved siden af produktpris, med mindre andet er aftalt. ( ring ved spørgsmål og priser vedrørende levering og montering )